Easy living.

Jag stannde till på "Hela människan" på väg hem från jobbet, det är en secondhand butik som ligger nere i pryssgården. Först var jag rätt skeptisk, men efter en liten stund, då jag gått runt och skrattat åt dom ohyggligt fula möblerna, stått och små fnissat vid LP-Skivorna åt band som "Sten-owez" och "Kramgoa låtar med Leffez" insåg jag att dom faktiskt säljer jäkla mycket bra saker, skitbilligt, ungefär som att åka till tyskland för att köpa sprit, fast det inte är så långt, och man köper kläder och möbler istället.. ja, ni fattar!
Så jag tänkte, man kanske skulle ta och bli en såndär som bara köper secondhand(vad dom nu heter? estet? emo-troll?) fatta vad billigt det skulle bli att leva, och man behöver varken bry sig om storlek eller färg! :D

Tål helt klart att tänkas på..


(kanske ska tillägga att jag var där för att titta på soffor, men de flesta hade passat bästa hemma hos min mormor för ca 20år sedan)

Midsommar, ja altså denna midsomma..

Jag vet inte vad vi gjorde egentligen, men jag hade fruktansvärt kul och kvällen bara flög förbi..
Liksom, det var inga lekar, marginellt med dans, jag kan inte komma ihåg att jag hade några speciellt djupa samtal med någon(förövrigt lite av min speciallitet på midsommar), men på något sätt kom vi dit, åt, drack skrattade och åkte hem.
Det hände förstås lite däremellan, jag blev bland annat oralt misshandlad av misha och flucifer som med sina huggtänder gick lös på min fagra men ack så sköra kropp...
Lite fyllebad blev det också om jag inte minns helt fel, även lite obligatorisk barfota promenad på grusväg. Vi kom förstås inte undan vädret, men det hindrar ju ingen, gör väl inget om handduken blir blöt på vägen till sjön? den ska ju ändå bli blöt direkt efter..

Någon gång under kvällen lyckades jag även få mitt huvud tejpat med silvertejp varpå det blev helt omöjligt att inmundiga någon form av dricka på annat sätt än genom näsan, det höll inte så länge då mina lungor så gärna ville brista ut i sång!

Vad mer? Man kan väl säga att jag gjorde en sk. "kontroll" av mina bästisars, öh, flickvänner(tror jag att dom kallas), alla klarade testet då ingen föll för min (kanske inte så)oemotståndliga charm..(läs: Öh, kolla in den här grimarsen, jag slår vad om att inte macke klarar av att göra den!)

Kvällen avslutades (såklart sisst i säng) med en sovplats mellan "heaven & hell" Flucifer och misha <3 <3 <3

ps. vaknade (såklart sisst också) med publik, charmigt tycker jag..

"Hail to the king, Baby!"

Midsommar

Snart är det midsommarafton... ville bara säga det. tänkte fråga vad ni tänker hitta på, men alla som läser här ska ju till samma ställe :P

Sängbo

Vill någon bli sängbo med mig? Wtfakk, sängbo?!!? säger ni då förstås, och det ska jag berätta för er vad det är. Sängbo är någonting som jag har klurat ut helt själv, en sängbo är någon man delar säng med, inte nödvändigtvis en sambo eller kk, utan bara någon man sover tillsammans med, en varm kropp att vakna brevid. Någon som värmer täcket, gosar lite med och somnar... för det är ju faktiskt inte speciellt kul att vakna ensam i en stor säng eller hur? 

Så... vill någon bli sängbo med mig? :)


13 juni

Hilfe! Första natten i nya lägenheten, själv! Läskigt värre. Finns inte så mycket att göra här än så länge, har bara basutbudet på tv?n, inget Internets och varken musik eller film. Uääk! Vad finns det egentligen att fördriva tiden med om man inte har tv eller Internet? (Omigod!)

Kan ju iof ta och rota fram något spel ur lådorna, men jag har ingen mus, så den speluplevelsen blir nog ganska kortvarig.. Eller, need for speed! Hinner inte blogga mera nu, ciao!


Doh!

Jag tappade min mp3-spelare när jag skulle rota fram mina nycklar, så den tappa alla systemfiler(doh!) så nu har jag inte så speciellt mycket musik tills jag får igång datorn i nya lägenheten(dubbel doh!).

För övrigt så flyttar jag in idag, ska åka dit om den timma eller så, så får vi se om det dyker upp några tappra själar med spring i benen(det är ju faktiskt 3 våningar)

Bilder kommer när jag hämtat min kamera hos andy..


ps. Flisan, jag har fortfarande inte förlåtit dig för att du gav mig en krokig höger i magen på otten i torsdags, JAG SVÄR PÅ MIN MORS ÖGON ATT JAG KOMMER ATT HÄMMNAS!
Vi ses på midsommar...
MuauahahahaehehaeheaaeheahehaeahHHEAHEAHHEAEHEheaaeha *gurgel*

Drull avanti in kareta!

Grattis Flisan och Lil-snutten till studenten! Vad stora alla barn blir, vad händer med barnasinnet nu? Jag har iaf mitt kvar, så ses vi på midsommar!

RSS 2.0