Ingen TV.

Ja, så är det faktiskt, för skogs-kanalerna räknas inte. Det är såhär att vi har haft kabel-tv här där jag bor i snart 15 år nu och så för ca 3månader sedan flyttade det in en ny familj i området och mannen i familjen fick såklart för sig att det inte dög med 60 kanaler skitbilligt utan digitalbox, så han var tvungen att ge sig ut i trädgården och gräva upp vårat kabel-tv nät för han ville instalera sitt eget, självklart har han fått med sig ett par grannar på kuppen också.

Så när vår kabel-tv gubbe går dit och frågar vad tusan dom håller på med hotar gubbjäveln till nyinflyttad idiot med att anmäla vår rara kabel-tv gubbe för han har bjudit på lite extra kanaler(som en snäll kabel-tv gubbe ska göra) utan extra kostnad.
Vår kabel-tv gubbe blir såklart lite rädd så han går hem och stänger ner nätet, och för att göra en lång hitoria kort så är nu ca 200 villor utan kabel-tv pga att en tomte inte tyckte att det dög.

Tack så jävla mycket!

Kommentarer
Postat av: Malin

Tjenis!! Kul att du titta in hos mej :0) Ja de blev liiite väl sent igår... Men känner mej faktiskt HELT okey ändå, tröttheten kommer väl säkert om ett på par timmar. Ha en underbar dag!! Kramar från Liljesaga.

2007-02-06 @ 08:05:36
URL: http://liljesaga.blogg.se
Postat av: Yassilus

Fyfan vad trist. Det finns gott om ägg som anser sig kunna göra som de vill. Var glad att de inte tog internet för dig. :)

2007-02-06 @ 09:33:21
URL: http://yasylum.theyard.org
Postat av: Flisan

My sympathies, friend! Och utan Scrubs och NCIS blir livet svårt, oj oj! Haha, jag är en mycket skillad bloggletare ;p Nejvars, hittade en länk till dig hos Greger =)

2007-02-06 @ 15:22:20
URL: http://hamsterbonus.blogg.se
Postat av: Dezzy

Nä, fy fan! Vilken elak granne! Stoppa en brevbomb i lådan vet ja... Men akta brevbäraren!

2007-02-06 @ 16:46:26
URL: http://dezzys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0