Fort, fort, fel, fan, försent.

skola, vänner, äta, wow, diska, handla, sova, frysa, festa, matlåda, öl, paprika, däcka, friskluft, träningsverk, matte, lite ångest, men ingen stress...

Börjat få lite variation på maten jag lagar här hemma nu, och festat lite mindre, det mår nog kroppen bättre av, speciellt i samband med att jag nu även rör på mig, ganska, regelbundet. cykelskrället är lagad och nya cykellysen är införskaffade. Tvätt-tid bokad imorgon eftermiddag, jordens största lass med tvätt, kommer aldrig hinna tvätta allt, strulade bort den förra tiden, så jag inte tvätt på nog 2månader, börjar tom få slut på sunkkläder :)

Till sist skulle jag behöva lite hjälp, det är dirty drinking på lördag, fest på trappan med filmtema... och jag vet inte vad jag ska klä ut mig som, därför mottar jag gärna förslag som är blilliga och som är relativt enkela att skaffa fram.

Vad fasiken ska jag vara?!

hej hej

plugga sova äta plugga sova äta spela lite dataspel plugga sova äta, typ så det ser ut nu, sen har det inte hänt så värst mycket så det är också en anledning till varför ni inte hört frå mig på ett tag. Sen tycker jag att flisan och greger är väldigt dåliga på att höra av sig om det är utgåg på G, för det har man ju inte heller hunnit med på ett tag nu. mmmh, vad fint det skulle sitt med en kall nu, men sängen kallar på mig att jag ska komma och värma upp den, svinkalla jävla lägenhet, sätt på värmen någon jävla kuk gång! snåla faanskap... på återseende :)

RSS 2.0