Stabil lunch idag

5 bullar och ett halvt paket nudlar..



Välkommen till studentlivet Niklas!

Jag vill inte gå och lägga mig!

Lyckades stoppa mig själv från att gå och spontanhandla på alina förut, det kunde ha blivit dyrt, men som tur var insåg jag att jag faktiskt inte har råd men nya prylar.. än.


Annars då? Jo, jag trodde mattten skulle lugna ner sig efter nolle-p, ack så fel jag hade. Vår nya mattelärare "kristoffer" kommer från polen, han är kanon, och rolig, men vår andra matte-lärare Igor(ja, igor) tror jag glömde sina nyckla i pedagog-tältet sist han var på matte-festival. Verkar skitsmart, men har rätt svårt att förmedla det till oss... men men, jag klarar mig, som alltid :)

Efter det då? Mjaa, händer inte så mycket, törna kommer hem i helgen, så då blire kalas, alla som är i krokarna kan ju hänga med ut på lördag, förfest hos mig!

hmm, sen då? Nää, inget mer.. gonatt!

okej då...

det är väl inte så farligt med tjejer iaf, efter lite påtryckningar har jag nu blivit tvungen att ändra mig... "jävla lyxproblem" är ord som flugit förbi mitt huvud.

för att snacka om något helt annat så vart det lite mat idag, åt en bit med amela & co, hon ska ju börja plugga i malmö nästa vecka. svindyrt och otrevlig personal, fy fasen, men maten var god, blev med tvingad på fler öl efteråt också, så nu sitter jag här med 29kr på kontot, halvfull och matte-prov om 7h... det blir nog bra :)

Eftersom det verkar vara så svårt att försåt....

tjejer suger, verkligen...

Vanlig blogg

Jahopp, eftersom jag inte är tankad idag så får jag väl blogga som vanligt, händer inte så värst mycket, eller jo, det händer asmycket, typ fest varje dag, sena nätter 8h matte om dagen, första tentan på fredag(*sucka*), det blir studentfest på otten imorgon, skitkul! sen ölfestival i linköping på onsdag, Mûnchen hoben(s?), en-liters ölsejdel here i come!

Finns hur mycket som helst att berätta... men allt får inte plats här och jag orkar inte skriva ner allt heller.
Kanske slänger upp någon pinsam bild på mig i veckan, ska kika vad jag har i kameran först(orka? ni får fan klara er utan bilder!) är mest bilder på ted i min klass iaf, han ska bara slänga sig framför kameran hela tiden, haha.

Se där, blev ju en liten snutt text till, fan vad duktig jag är!



ps. tjejer suger. ds.

Fylleblogg #1

Alltså, bara för att ni tjatar så förbannat hela jävla tiden så får man väl ta och skriva en rad eller tjugo då, Hade egentligen tänkt skriva ett inlägg  om varje pryl, typ soffan, soffbordet, laptopen, lanet, skolan, nya klassen, nollningen igen, allt det, men nu får ni fan nöja er med ett inlägg istället, skyll er själva!

Soffan är skön, min soffa + min korv-kudde  + band of brothers = teh win!
soffbordet luktar mormor, jag saknar mormor :'(
Laptopen, eller amadeus, som jag valt att kalla honom, är nog min käraste ägodel just nu, han följer med lite överallt, sitter fint på en stol brevid sängen så man kan hålla sig updaterad när man vill etc.
Lanet var episkt.
Skolan äger.
Nya klassen är bra, hälften partyfolk :)
Känns helt ok att bli kallad nolla igen.


Btw, min lgenhet rockar!

RSS 2.0