Alpe d´Huez vecka 2!

I början av nästa år så bär det av till de franska alperna med www.sjutjugo.se för lite benbrott och andra våghalsiga saker, förhoppningsvis kommer jag inte hem i flera små delar :)
Det blev en övernattning hoss klasspolare i linköping innan vi runt sex snåret hasade iväg till campus valla för att införskaffa biljetterna...

I Alpe d´Huez finns europas längsta svarta pist, 18(!)km lång... 18 fucking jävla kilometer... oh dear.

Things we loose have a way of coming back to us in the end.

I wonder if that is true.

Situation normal, all fucked up.

Det är ett bra uttryck, snafu, nästan som fubar fast coolare. Vi "bowlade" med macke idag, anledningen till kanin öronen är att det inte blev så mycket bowlande av, utan vi gick och käkade istället, snackade skit och hade trevligt tills macke skulle åka hem :(

Annars är väl allting som vanligt, skolan är ok, men det finns ju alltid saker, skit, stuff... bleh. Magic 8-ball äger att jag inte vill veta, så jag är en snäll pojke och gör som den säger. godnatt.

Ameh!

jag skrev det här inlägget för ungefär 6månader sedan, det höll ganska bra, men nu känner jag att jag lite glidit ifrån vad jag bestämmde mig för då, så det är dags igen..

"Svårt det här, men fr.o.m nu ska jag vara mera mig själv och mindre instängd. JAG SKITER I VAD NI TYCKER!"

Som sagt, JAG SKTIER I VAD NI TYCKER! fr.o.m nu ska jag ta mina egna "behov" först och försöka att inte överanalysera hela tiden, jag mår så mycket bättre då.

puh, skönt...

piklas out.

"grabbkväll"

ptja, så grabbigt belv det kanske inte(greger hälsar) tjejer på besök ohc grejjer, helt sjukt kul var det iaf, trots att jag var tvungen att offra lite til lporslinsguden. typ. nu ska tydligen greger sova på min soffa också(slår ihopvikta flöytttkartonger) ska nog knoppa jag också.. ha det gott alla!

RSS 2.0